Bd. 1 Decembrie 1918, nr 162 - Targu Mures , Romania
+4 0753. 316.623

DIA MOUNT CHALLENGE 2022 – la final!

DIA MOUNT CHALLENGE la final!
25- 28 august 2022 Mtii Făgăraș, vf. Moldoveanu

Un nou proiect încheiat, o nouă reușită , un succes unic și memorial!!

DIA MOUNT CHALLENGE a început din dorința de a încuraja tinerii să facă lucruri inedite, să-și depășească limitele. Apoi acest proiect a devenit național, aducând la un loc tineri din mai multe zone ale țării, să îi testeze la efort prelungit, monitorizați fiind prin senzorii de glicemie ( în primele două etape nu existau încă senzori), să urce deasupra norilor cu insulina fără de care nu ar putea supraviețui.

MAREA PROVOCARE a fost o frumoasă poveste cu tineri curajoși, cu povești de viață, cu prietenii pe viață, cu satisfacția organizatorilor că râmăne în istoria diabetului românesc ca deschizători de drumuri și inspiație pentru ceilalți!

Mulțumiri celor care ne-au sprijinit de-a lungul celor 8 etape iar această ultima ediție a fost susținută de Roche România și Novo Nordisk, cei care au împlinit visele celor care au ajuns pe acoperișul României, pe Vf. Moldoveanu la 2544 m.Pentru prima oară toți participanții au ajuns SUS, într-o forță comună și cu spirit de echipă învățată de-a lungul celor 8 ediții. Ca experiența să fie și mai plină de aventură și inedită, au avut șansa să văslească pe lacul Vidraru practicând Standup Paddeling, o experiență ce i-a încântat fiind la prima încercare a participanților.
Ghidul nostru,Octavian și echipa lui au ajutat grupul să demonstreze că nu există impedimente să îți dorești să traiești normal și au contribuit la reușita proiectului iar fără medicii Mihaela și Melinda nu se putea desfășura acest experiment curajos!

Felicitări participanților și mulțumiri celor care au crezut în acest proiect cu tineri curajoși!
Multe nume, mulți oameni, mulți prieteni, multe locații ce au lăsat amprente pe viețile tinerilor participanți!

Leave a comment

three × two =