Bd. 1 Decembrie 1918, nr 162 - Targu Mures , Romania
+4 0753. 316.623

CONFERINTA DIABFORUM & ASCOTID TRAIL RACE ed. a 2-a

Cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate în folosul copiilor cu diabet insulinodependent, Asociaţia Copiilor si Tinerilor Diabetici Mureş, în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tîrgu Mureş şi Colegiul Medicilor Mureş, vă invită să participaţi la “DIABFORUM”-Forumul pacienţilor cu diabet şi al cadrelor medicale, care va avea loc in perioada 9-10 septembrie ac. la Palatul Culturii din Tîrgu Mureş.

Acest eveniment este destinat atât pacienţilor cu diabet, cât şi medicilor, asistenţilor medicali, nutriţioniştilor si psihologilor. Cu această ocazie vor fi prezentate lucrări ale unor specialisti în domeniul diabetului şi specialităţilor conexe : oftalmologie, nefrologie, ginecologie, chirurgie, dermatologie, neurologie, psihiatrie, cardiologie, nutriţie, psihologie.

Conferinţa este creditată pentru medici cu 8 credite EMC iar pentru asistenţi medicali cu 12 credite EMC, fiind în curs de creditare din partea Colegiul Naţional al Psihologilor din România.

În data de 11 sept.ac va avea loc a doua ediţie a competiţiei sportive „ASCOTID TRAIL RACE”, unde sunt aşteptaţi copii şi adulţi, persoane cu diabet, precum persoane sănătoase pentru susţinerea campaniei de combatere a diabetului zaharat.

Pentru detalii şi înscrieri accesaţi www.diabforum.ro si trailrace.ascotid.ro
Preşedinte Ascotid – Rodica Molnar (telefon 0753 316623)

Diabforum 2016 - afis albastruTrail race 2016 - afis