Bd. 1 Decembrie 1918, nr 162 - Targu Mures , Romania
+4 0753. 316.623

Ziua Copiilor la ASCOTID Mures – 2018

Ziua copilului inseamnă sărbătoare mare pentru copilașii diagnosticați cu diabet zaharat insulinodependent, este prilej de revedere cu prietenii, momentul în care dulciurile nu sunt interzise, desigur.
Cu o determinare de glicemie în prealabil și… o îțepătură cu penul de insulină. Pentru ei, un mod de viață, pentru părinți, un stres continuu, pentru toți ceilalți, o necunoscută.

Si in acest an, ASCOTID Mureș a organizat un eveniment spre bucuria copiilor si a familiilor acestora.
Soarele fierbine a încălzit atmosfera de pe terenul de sport din incinta campusului universitar UMF Tg Mures, iar echipa Junior Party club a creat atmosfera prin muzică, jocuri si concursuri.

Peste 60 copii au primit cadouri, toți participanții la concursuri au fost premiati iar prin tragere la tombolă s-au acordat senzori de glicemie, sisteme moderne de monitorizare a glicemiei, asigurate de CGM Dexcom.

Apoi petrcerea a continuat la piscina UMF Tg Mureș, moment de bună dispoziție și glicemii normale după atâta zbenghuială.
Ziua s-a încheiat cu un prânz copios și multe regrete.

ASCOTID Mureș mulțumește celor care au făcut posibilă această sărbătoare și voluntarilor fără de care nimic nu s-ar putea realiza într-un ONG care de 12 ani militează pentru drepturile copiilor insulinodependenți atât din județu Mureș cât și din România
Cu promisiunea de a repeta în curând o nouă aventura marca ASCOTID Mureș, le spunem LA MULȚI ANI sănătoși!!!

Răzvan-12 ani: “Cea mai frumoasa zi, cea mai frumoasa aventura.A fost Super.Multe premii, multe concursuri. ASCOTID = CEA MAI UNITA FAMILE CARE POATE INVIGE TOTUL.VA IUBIM!!!”

Ibolya – mama unei fetite cu diabet: “Inca o zi minunata petrecută in minunata familie ASCOTID, multumim din suflet pt tot! Multumim în special tuturor celor care au facut din aceasta întîlnire o zi specială pentru copilașii dulcinei din asociatie si, nu numai!!!”

Lucia din Galați: “Va mulțumim ca ne-ați primit în familia ASCOTID!! Ne-am simțit minunat, va îmbrățișez cu drag!!”

Cristina – mama unui adolescent: “Mulțumim pentru o zi minunata! Ne-am simțit minunat! Multă sănătate și putere să fiți în continuare aproape de copii și de părinți!”

Pentru noi e fantastic sa va știm aproape de sufletele noastre! ASCOTID ne da putere!