Bd. 1 Decembrie 1918, nr 162 - Targu Mures , Romania
+4 0753. 316.623

PACIENTUL ROMÂN şi GUVERNANŢA INTELIGENTĂ

A 4-a ediţie a evenimentului „Masterclass Şcoala Pacienţilor”a  fost organizat de revista Politici de Sănătate la sediul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medical în parteneriat cu COPAC şi s-a desfăşurat la Bucureşti, în perioada 16-17  februarie 2018.

La eveniment au participat: Sorina Pintea – ministrul Sănătăţii, Răzvan Vulcănescu- Preşedintele CNAS, dr. Alexandru Velicu – preşedintele ANMDM, conf. dr. Diana Loreta Păun – consilier de stat, Administrația Prezidențială, conf. univ. dr. Corneliu Florin Buicu – președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputatților, dr. Emanuel – Gabriel Botnariu – membru al Comisiei pentru sănătate publică din Senat, Romana Furtună – consilierul ministrului Sănătății pentru relația cu asociațiile de pacienți și ONG-urile, Dan Octavian Alexandrescu- secretar de stat în MS și Vlad Negulescu – șeful Departamentului de Evaluare a Tehnologiilor Medicale din cadrul ANMDM.

În a doua zi  s-a organizat o întâlnire cu cei mai cunoscuti şase jurnalisti de sănătate, temele dezbatute fiind legate de comunicarea profesională, de proiectele asociaţiilor de pacienţi şi problemele cu care se confruntă.

www.ascotid.ro - Scoala Pacientilor 2018 - (3)